web analytics

Wanneer kies je voor een Business tarot legging?

Als je privé en in je werk vastloopt
Als je tegen een volgende stap aan zit te hikken 
Als je richting/antwoorden zoekt in het zetten van de volgende stap in je werk/bedrijf/ondernemerschap
Als je een vast patroon hebt ontdekt, maar niet weet hoe je dit ombuigt
Als je vragen hebt of antwoorden zoekt
Als je nieuwsgierig bent
Ja, ik heb vragen

Wat is tarot?

Tarot is een eeuwenoude methode om mogelijkheden en uitdagingen mee te duiden. 

Door de kaarten intuïtief te kiezen, kunnen ze helpen bij problemen en het nemen van beslissingen, maar uiteindelijk ben jijzelf degene die verantwoordelijk is voor de keuzes die je maakt. 

Dat is ook de reden dat je met kaarten de toekomst niet kan voorspellen, want elke beslissing die je neemt, verandert het verloop van je leven.
Wat kan je dan wel met een kaartlegging?

Door advies te vragen over een bepaalde situatie of door het stellen van een open vraag, kan je meer inzicht krijgen in het hoe en waarom van de situatie. Je kan zelfs meer inzicht krijgen in een mogelijke oplossing.

 Soms blijkt dat je al op de goede weg zit, waardoor het advies kan zijn dat je vertrouwen mag hebben in jezelf (en je bedrijf).

Tarot helpt je te reflecteren, je emoties te begrijpen, geeft de reden van je woorden en acties weer en openbaart de bron van conflicten.

Business tarot zorgt ervoor dat je meer vanuit je hoofd bij je gevoel komt. Het geeft feilloos aan wat je eigenlijk al weet als je goed naar je hart luistert.
Alleen soms heb je net even dat extra zetje nodig. Het is juist in het ondernemerschap soms erg moeilijk om bij je gevoel te blijven, omdat het zulke praktische rationele vraagstukken en uitdagingen opwerpt.
Dan kan Business tarot een uitkomst zijn, want dat hoef je met je hoofd niet te verklaren. Maar het kan je ook juist weer dat zetje geven om te vertrouwen en juist meer te luisteren naar je gevoel.
Dat wil niet zeggen dat je meteen compleet moet gaan ondernemen vanuit je onderbuik.
Maar het kan wel helpen bij uitdagingen en vraagstukken waar je maar niet uit lijkt te komen. Of wanneer je een nieuwe stap wil zetten, kan dit soms erg spannend en ingewikkeld zijn. Laat de kaarten en gidsen je steunen met hun boodschappen aan jou.
Je neemt de boodschappen langer met je mee dan alleen tijdens de kaartlegging.
Vaak werkt alles nog wel even door en vallen sommige puzzelstukjes pas na een paar dagen/weken op hun plek.

Wat brengt Business tarot mij concreet?

Business tarot zorgt ervoor dat je meer vanuit je hoofd bij je gevoel komt. Het geeft feilloos aan wat je eigenlijk al weet als je goed naar je hart luistert.
Het is juist in het ondernemerschap soms erg moeilijk om bij je gevoel te blijven, omdat het zulke praktische rationele vraagstukken en uitdagingen opwerpt.
Inzicht
Vertrouwen
Rust
Mogelijke oplossing
Overkoepelend beeld van de situatie
Ja, dit wil ik

Tarief

Legging op afstand

€33
excl BTW
Op afstand
1 vraag
Foto + beschrijving van de legging
Overzicht van getrokken kaarten
Boek nu

Live compleet

€77
excl BTW
Fysiek of Online
1 vraag met vervolg
Basislegging als start met vervolglegging voor meer duiding
Tijdens en na legging mogelijkheid om te sparren
Concreet zakelijk advies
Boek nu
"Ik liep vast in mijn werk, opdrachten bleven weg en ik begon te twijfelen. Moet ik iets wijzigen of andere dingen gaan aanbieden, zit ik nog wel op de juiste weg? En dus besloot ik de Business Tarot legging van Sylvia te doen. 
Voorafgaand aan de legging stelde ik een vraag waar ik duidelijkheid over wilde krijgen. Verder wilde Sylvia geen achtergrond informatie zodat ze de uitleg van de kaarten zo puur mogelijk kon houden. 
En de legging was spot on! 
Duidelijk, met meteen goede inzichten en tips. Het gaf mij rust en ruimte in mijn hoofd. Het was niet zweverig maar juist heel toepasbaar. Als je even wat meer richting wilt, of bepaalde vragen die in je hoofd blijven zitten, dan zou ik zeker deze business tarot bij Sylvia doen, ik kom sowieso nog eens terug."

Bianca de Wit

Sinds mijn tienerjaren ben ik erg geïnteresseerd in tarot en heb ik altijd verschillende soorten kaarten in huis gehad. Hoewel ik een Indisch/Molukse achtergrond heb, hebben mijn ouders mij erg Hollands opgevoed. Daardoor kan ik me soms wentelen in spiritualiteit, maar ben ik tegelijk erg nuchter en aards. Net als bij de meeste mensen, wil mijn hoofd graag begrijpen wat mijn hart weet. Toch heb ik geleerd dit los te laten en laat ik mijn hart mijn hoofd grotendeels overrulen.
Daardoor lukt het me altijd de juiste kaarten te leggen voor degenen die me vragen dit voor ze te doen. De inzichten die het vervolgens oplevert, vind ik soms wel overweldigend. Dat is het moment waarop m’n hoofd weer wil begrijpen hoe dit allemaal toch werkt. Maar het uiteindelijke resultaat telt en dat is wat mij ontzettend blij maakt.
Inmiddels ben ik ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer en neem ook deze kennis en ervaring mee tijdens een offline legging. Hierdoor is het mogelijk om het soms ongrijpbare spirituele te combineren met de praktische rationele kant van het ondernemerschap.
Als ondernemer ben ik jarenlang actief geweest als eigenaar van een massagepraktijk en welzijnscentrum. Daarnaast ben ik nog steeds actief als Community manager voor diverse stichtingen en bedrijven. Ik houd van het ondernemerschap in al haar pracht! Ik ben een echte verbinder, ik houd van netwerken en ik ben gek op uitdagingen.
Ik bekijk alles met een positieve blik, omdat ik altijd het vertrouwen heb dat alles weer goed komt, ook als het niet goed komt. Dan is er wel een andere oplossing of blijkt achteraf dat de situatie alsnog verbeterd is.

Het is mijn missie om ondernemers en ambitieuze vrouwen op een positieve wijze te begeleiden op hun reis in het ondernemerschap of werkveld, zodat ze meer vertrouwen krijgen in zichzelf en dat waar ze mee bezig zijn. Voelen en weten dat wanneer de basis goed is de wereld op jouw volgende stap wacht!
Wat is er mogelijk?
starstar-half linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram