4 december 2020

Sylvia's COVID Diary

Hersenspinsels van een 40+ ondernemer tijdens haar revalidatie na COVID-19 (2/10/'20). Zelf risicopatiƫnt, maar revalideert samen met haar voorheen gezonde echtgenoot.
SDG 5: Gendergelijkheid

Ken je de SDGs al? Het zijn 17 duurzaamheidsdoelen opgesteld door de VN. Door mijn opdracht voor stichting !MPACT Houten, kom ik er veel mee in aanraking, helemaal nu we Houtense bedrijven willen stimuleren om ook met deze doelen te gaan werken. Als je ze goed doorneemt, zul je zien, dat ook jij al aan […]

Lees verder
Het vuur ontwaakt

Ik volgde in 2019 een tekencursus van een jaar bij Marjanne Klaver en ik kan je vertellen, dat dat niet zomaar een tekencursus was. Het ging over de 4 seizoenen. Ik dacht nog: "Leuk, bomen, bloemen, dat kan ik wel!" Maar het had wel wat meer omhanden dan dat. Het werd een cursus met een […]

Lees verder
Gouden greep

De laatste weken leek ik zowel fysiek als mentaal in een grote dip te belanden.Voor m'n gevoel probeerde ik alles aan te pakken om de negatieve spiraal te doorbreken.Al weken voelde ik een enorme behoefte aan rust, natuur, ons stekje in de Ardennen. En toen gingen de grenzen van BelgiĆ« per 19 april open...Direct besloten […]

Lees verder
Energyboost

Wat heerlijk om vandaag de eerste netwerkmeeting van Met zonder energie achter de rug te hebben!Geeft me zoveel energie dat ik echt moet oppassen om in de rush niet teveel te doen vandaag.Maar zoals we elkaar vanochtend al zeiden: rust, pauze, rust! Haha Blij dat ik begonnen ben met Met zonder energie, ook al heb […]

Lees verder
To pause or not to pause

Ik heb een nieuw bewegingsdoel: niet alleen in de middag 700m lopen, maar ook in de avond 300-500m lopen. Hiermee moet natuurlijk de algehele conditie gaan verbeteren naast hetgeen ik al tijdens de revalidatie doe.Eigenlijk was dit al 2 weken afgesproken met mijn longfysio, maar ik had simpelweg de energie er in de avond niet […]

Lees verder
#doeslief

Een van mijn vriendinnen komt wel eens bij mij in het kantoor werken. We hebben 2 flinke kantoortafels tegenover elkaar staan en eigenlijk werk ik altijd alleen. Maar zo af en toe zit zij tegenover me (op ruim anderhalve meter, don't worry) en hebben we een hele productieve werkdag. Gisteren was weer zo'n dag. Voor […]

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram