web analytics

4 december 2020

Sylvia's COVID Diary

Hersenspinsels van een 40+ ondernemer tijdens haar revalidatie na COVID-19 (2/10/'20). Zelf risicopatiënt, maar revalideert samen met haar voorheen gezonde echtgenoot.
Innerlijk vuur

"Syl, ik zie allemaal mooie foto's en reacties op socials over jouw opleiding, wat heb je nu precies gedaan?" Ik ben afgelopen donderdag vertrokken richting Cielle, letterlijk een stukje hemel op aarde in de Ardennen. Dit was een 5-daagse start van de coaching opleiding van De Levensbronnen. Ik vind het lastig om uit te leggen […]

Lees verder
Knoop

Ik heb deze week al een paar keer benoemd, dat ik iets bijna niet durf uit te spreken.Het gekke is, dat als ik er al aan dénk, dat er al een knoop in m'n maag ontstaat. Stel je voor dat ik dingen negatief kan beïnvloeden door er té positief over te praten of te denken.Het […]

Lees verder
SDG 5: Gendergelijkheid

Ken je de SDGs al? Het zijn 17 duurzaamheidsdoelen opgesteld door de VN. Door mijn opdracht voor stichting !MPACT Houten, kom ik er veel mee in aanraking, helemaal nu we Houtense bedrijven willen stimuleren om ook met deze doelen te gaan werken. Als je ze goed doorneemt, zul je zien, dat ook jij al aan […]

Lees verder
Het vuur ontwaakt

Ik volgde in 2019 een tekencursus van een jaar bij Marjanne Klaver en ik kan je vertellen, dat dat niet zomaar een tekencursus was. Het ging over de 4 seizoenen. Ik dacht nog: "Leuk, bomen, bloemen, dat kan ik wel!" Maar het had wel wat meer omhanden dan dat. Het werd een cursus met een […]

Lees verder
Gouden greep

De laatste weken leek ik zowel fysiek als mentaal in een grote dip te belanden.Voor m'n gevoel probeerde ik alles aan te pakken om de negatieve spiraal te doorbreken.Al weken voelde ik een enorme behoefte aan rust, natuur, ons stekje in de Ardennen. En toen gingen de grenzen van België per 19 april open...Direct besloten […]

Lees verder
Energyboost

Wat heerlijk om vandaag de eerste netwerkmeeting van Met zonder energie achter de rug te hebben!Geeft me zoveel energie dat ik echt moet oppassen om in de rush niet teveel te doen vandaag.Maar zoals we elkaar vanochtend al zeiden: rust, pauze, rust! Haha Blij dat ik begonnen ben met Met zonder energie, ook al heb […]

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram