4 december 2020

Sylvia's COVID Diary

Hersenspinsels van een 40+ ondernemer tijdens haar revalidatie na COVID-19 (2/10/'20). Zelf risicopatiënt, maar revalideert samen met haar voorheen gezonde echtgenoot.
Eens een ondernemer...

Na me maanden als een zombie te hebben gevoeld, begint langzaam mijn zombie brein te ontwaken. Mijn lichaam staat wel nog in standje zombie, maar dat vind ik lang niet zo erg als een brein dat niet mee werkt.De brain fog begint op te trekken en daarmee ontstaan direct weer allerlei ideeën in mijn hoofd.Ik […]

Lees verder
Zo ontzettend moe

Eigenlijk had ik vorige week iets moeten schrijven, wauw, wat had ik toen een bak energie in m’n lijf, bijna ouderwets! Dus ging ik aan de slag. M’n hele to-do lijst is in de afgelopen week weg gewerkt, online meeting hier, meeting daar en jawel: de door de arbodienst vastgestelde 10 uur werk, heb ik […]

Lees verder
Positief blijven!

Altijd als er eigenschappen toegeschreven moeten worden aan anderen, krijg ik terug dat ik zo positief ben. Miss positivo, mevrouw glas halfvol. Ik kan je vertellen dat dit vorige week wel even anders was. Ik had een enorme dip week. Niet alleen fysiek ging het niet zo lekker, maar ook mentaal vond ik het erg […]

Lees verder
Klaar voor 2021!

Ten eerste: GELUKKIG NIEUWJAAR!!Het zal je vast niet verbazen, dat ik helemaal klaar ben voor dit nieuwe jaar. In dit jaar gaan we weer opbouwen! Conditie opbouwen, gezondheid verbeteren en werk opbouwen. Helemaal zin in! Vandaag voor het eerst weer deelgenomen aan het LEKA netwerk. Erg inspirerend om met al die ondernemende dames te praten […]

Lees verder
Zieke ondernemer

En nee, dan bedoel ik niet ziek als in de pubertaal...alhoewel...ik ben wel trots op mezelf als ondernemer. Dus misschien toch ook "ziek" in pubertaal. Maar daar heb ik het nu natuurlijk niet over. Dit was en is voor veel ondernemers een enorm uitdagend jaar. Aan de start van dit jaar was mijn Ont|zorgcentrum net […]

Lees verder
F*ck die vermoeidheid

Pardon my French, maar als mensen me vragen waar ik het meeste last van heb, dan is het wel de eeuwige deken van vermoeidheid. En ja, de steken op de borst enzo zijn ook heus wel naar, maar dat kan je nog soort van negeren. En dus werd ik maandag gezien door fysio #2 Cees. […]

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram