4 december 2020

Sylvia's COVID Diary

Hersenspinsels van een 40+ ondernemer tijdens haar revalidatie na COVID-19 (2/10/'20). Zelf risicopatiƫnt, maar revalideert samen met haar voorheen gezonde echtgenoot.
Gouden greep

De laatste weken leek ik zowel fysiek als mentaal in een grote dip te belanden.Voor m'n gevoel probeerde ik alles aan te pakken om de negatieve spiraal te doorbreken.Al weken voelde ik een enorme behoefte aan rust, natuur, ons stekje in de Ardennen. En toen gingen de grenzen van BelgiĆ« per 19 april open...Direct besloten […]

Lees verder
Energyboost

Wat heerlijk om vandaag de eerste netwerkmeeting van Met zonder energie achter de rug te hebben!Geeft me zoveel energie dat ik echt moet oppassen om in de rush niet teveel te doen vandaag.Maar zoals we elkaar vanochtend al zeiden: rust, pauze, rust! Haha Blij dat ik begonnen ben met Met zonder energie, ook al heb […]

Lees verder
To pause or not to pause

Ik heb een nieuw bewegingsdoel: niet alleen in de middag 700m lopen, maar ook in de avond 300-500m lopen. Hiermee moet natuurlijk de algehele conditie gaan verbeteren naast hetgeen ik al tijdens de revalidatie doe.Eigenlijk was dit al 2 weken afgesproken met mijn longfysio, maar ik had simpelweg de energie er in de avond niet […]

Lees verder
#doeslief

Een van mijn vriendinnen komt wel eens bij mij in het kantoor werken. We hebben 2 flinke kantoortafels tegenover elkaar staan en eigenlijk werk ik altijd alleen. Maar zo af en toe zit zij tegenover me (op ruim anderhalve meter, don't worry) en hebben we een hele productieve werkdag. Gisteren was weer zo'n dag. Voor […]

Lees verder
Nieuwe oude energie

Wat niet veel van mijn lezers of zakelijke contacten van mij weten, is dat ik vroeger erg veel met Reiki bezig ben geweest. In 1996 ben ik begonnen met de eerste initiatie en ongeveer elke 5 jaar kwam er een initiatie bij. Na m'n masterschap ben ik ermee gestopt, maar heb toen ook m'n hele […]

Lees verder
Balans en rust

De titel van dit blog ziet eruit als een super goed advies, maar SOMS krijg ik gewoon de kriebels van deze woorden. Ik ben even op het punt beland, dat ik ze niet meer kan HOREN!! Rot op met je balans en rust, ik wil gewoon GAAN!! KNALLEN!! En dus, heb ik met mijn revalidatiefysio […]

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram