Over mij

Verbinder, ondernemer, positief en doorzetter

Dat is hoe ze mij noemen

Ik ben Sylvia Groen

Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben we een dochter (Lara ’05). Ik geniet elke keer weer van de wandelingen met onze Golden Retriever Lewis & Yorkshire terriër Lando.
Daarnaast vind ik het heerlijk om wekelijks dansles te volgen bij Stardance Studio’s.

Verder gaan we regelmatig naar onze stacaravan in de Ardennen. Ons eigen plekje rust in de natuur, lekker dichtbij en toch echt even eruit.

Ik ben echt fan van autosport. Ik kijk zoveel mogelijk alle trainingen, kwalificaties en races van de F1, probeer de WEC Endurance races te volgen en ook kijk ik af en toe NASCAR en Indycar.

Soms gun ik mezelf de tijd om lekker creatief bezig te zijn. Vaak lukt dat thuis niet, dus schrijf ik me in voor een tekencursus of workshop.

Bovendien geniet ik van ondernemen: de vrijheid, het verbinden en ontwikkelen.

 

 

Geboortejaar

jaar ondernemer

Honden

Glimlachen

“In een constant veranderende wereld kun je ervoor kiezen om te blijven vechten en vasthouden aan het oude of mee te bewegen met veranderingen en jezelf en je bedrijf te blijven ontwikkelen.”

Mijn vaardigheden

Ik ben een echte verbinder, ik houd van netwerken en ik ben gek op uitdagingen.

Ik bekijk alles met een positieve blik, omdat ik altijd het vertrouwen heb dat alles weer goed komt, ook als het niet goed komt. Dan is er wel een andere oplossing of blijkt achteraf dat de situatie alsnog verbeterd is.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat iedereen ervaart dat je op basis van vertrouwen met alles en iedereen om je heen kan verbinden. En als de ware connectie onstaat, ontketen je een reeks van positieve ontwikkelingen!

  • Sociabiliteit
  • Coachen
  • Plannen en organiseren
  • Resultaatgericht werken

Mijn happy place is op een berg of in een bos, heerlijk in de natuur inspiratie opdoen!