Foto credits: Biana de Wit - Bfoto

"In een constant veranderende wereld kun je ervoor kiezen om te blijven vechten en vasthouden aan het oude of mee te bewegen met veranderingen en jezelf en je bedrijf te blijven ontwikkelen.”

Verbinder, ondernemer, positief en doorzetter

Dat is hoe de meeste ondernemers, die mij echt kennen, mij noemen
De meeste mensen hebben mij van 2010 t/m 2020 leren kennen als een masseur met veel vakkennis en gevoel voor ondernemerschap. 

Ik heb naast m'n massagepraktijk Auri Mani in 2019 Het Ont|zorgcentrum opgericht, waar we met diverse therapeuten en coaches samen werkten aan welzijn en ontwikkeling. Niet alleen van onze cliënten, maar ook van elkaar.

Mijn vaardigheden vielen anderen op, ik werd dan ook geregeld gevraagd of ik iets voor een ander kon betekenen.
Dat resulteerde o.a. in website- en contentbeheer voor Stardance Studio's vanaf 2017.

Vervolgens nam ik het voorzitterschap bij de netwerkbijeenkomsten van de Ont|bijtclub op me en sinds maart 2020 ben ik Community manager voor stichting !MPACT Houten.

Op 30 april 2020 (voor mijn gevoel nog steeds Koninginnedag en dus super speciaal) heb ik de knoop doorgehakt om mijn vaardigheden breder in te zetten en op een andere manier mensen en bedrijven te gaan helpen.
Zo kan alle opgedane kennis en mijn ervaring met het ondernemerschap gaan inzetten voor anderen.
Op 4 mei 2020 ben ik gestart met een training aan de VA School om alle ins en outs te kennen.
Want dat past bij mij, ALS ik iets doe, wil ik het wel goed doen en ALLES ervan weten!

Al gauw kwam ik erachter dat de assistent rol niet bij mij past. Ik ben een aanpakker, kijk naar je processen en ga het liefst op jouw stoel zitten om de dagelijkse leiding over te nemen.

En dus ga ik sinds 2021 verder als Online Business Manager. Omdat ik jouw meedenkende rechterhand ben, die niet bang is om bedrijfsprocessen aan te passen of mee te denken over groei of nieuwe ontwikkelingen!

Persoonlijk

Ik ben geboren in 1979, getrouwd met Hans en samen hebben we een dochter (Lara '05).
Ik geniet vrijwel dagelijks van de wandelingen met onze Golden Retriever Lewis en wekelijks van mijn dansles bij Stardance Studio's. 

Ik kan echt genieten van een autorit of rally met mijn 18 jaar oude MINI. Regelmatig toeren we met de New MINI club of Mini Seven Club Nederland en we gaan regelmatig met de MINI naar onze stacaravan in de Ardennen. Ons eigen plekje rust in de natuur, lekker dichtbij en toch echt even eruit. 
Hopelijk houdt Lexie Grey (mijn MINI) het nog even vol, want dat zou ik echt niet meer willen missen!

Soms gun ik mezelf de tijd om lekker creatief bezig te zijn. Vaak lukt dat thuis niet, dus schrijf ik me in voor een tekencursus of workshop.

Daarnaast geniet ik van ondernemen: de vrijheid, het verbinden en ontwikkelen.
Ik ervaar altijd een gevoel van vrijheid als ik met de MINI op pad ben.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram