Ten eerste: GELUKKIG NIEUWJAAR!!
Het zal je vast niet verbazen, dat ik helemaal klaar ben voor dit nieuwe jaar. In dit jaar gaan we weer opbouwen! Conditie opbouwen, gezondheid verbeteren en werk opbouwen. Helemaal zin in!

Vandaag voor het eerst weer deelgenomen aan het LEKA netwerk. Erg inspirerend om met al die ondernemende dames te praten over ondernemerschap. Ondanks het feit dat (ontwikkeling) ondernemerschap nu echt geen topprio is in mijn leven, mis ik het wel degelijk.
Het netwerken, praten over je onderneming, bekijken hoe je je eigen processen kan optimaliseren, maar ook juist anderen helpen op dit vlak.

Gelukkig vind ik m’n huidige opdrachten zó leuk, dat het niet altijd voelt als werk. Maar m’n fysio waarschuwde me wel weer vandaag: “Niet te snel je werk opbouwen, want dat is nadelig voor je herstel!” Ik vertelde namelijk heel trots dat ik inmiddels ongeveer 8 uur per week kan werken in plaats van 5 uur. Ik heb hem beloofd dat ik voorlopig niet meer dan die 8 uur per week zal werken…wat een rotbelofte. Want enerzijds weet ik heus wel dat dat nog even beter is, maar anderzijds zou ik zo graag meer willen.

Nu sta ik al weken op de crosstrainer zonder programma, want met een programma was het echt te zwaar: 5x 1 minuut met 1 minuut pauze. Vandaag knalde hij ineens mijn kaartje in het apparaat “ik heb een programma erop gezet”. ZO DAN! kon ik nog net uitbrengen…van 30W naar 60W…2x 2 minuten met 30 sec pauze.

Ok…ik zal braaf rustig opbouwen…