Eigenlijk had ik vorige week iets moeten schrijven, wauw, wat had ik toen een bak energie in mโ€™n lijf, bijna ouderwets!

Dus ging ik aan de slag. Mโ€™n hele to-do lijst is in de afgelopen week weg gewerkt, online meeting hier, meeting daar en jawel: de door de arbodienst vastgestelde 10 uur werk, heb ik vorige week gehaald. Deze week op dezelfde voet verder.

Dinsdag kwam weer dat overzichtje bij de revalidatie tevoorschijn.
Hoe benauwd voel je je? 3 ๐Ÿฅณ
Hoe moe ben je? 6 ๐Ÿฅณ…oh wacht…fysio kijkt moeilijk…niet ๐Ÿฅณ dus.
โ€œEen 6 is echt te hoog! Je moet toch weer leren doseren, anders mag je schema niet verzwaard worden.โ€ *zucht* wat een onzin en dat ga ik bewijzen!

Ik had gisteren zoโ€™n sterke behoefte om weer eens naar het bos te gaan! Genieten van de natuur, de sneeuw, de zon en mโ€™n gezin. Heerlijk!
Hans had speciaal ergens anders geparkeerd, zodat het maar 500m lopen was naar de zandvlakte. Daar even een minuut of 10 gezeten en weer terug. Halverwege de terugweg had ik spijt. Hangend aan de arm van Hans terug bij de auto gekomen, maar het was wel lekker!

Vanochtend lag mโ€™n bed natuurlijk nog veel te lekker en begin ik een patroon te herkennen, ik sta alweer een paar dagen vermoeider op dan dat ik naar bed ging…ik negeer het en aanvaard de dag.
Tot Marnix (mijn normaal-enorm-aardige-maar-soms-bloed-irritante-fysio) met dat beruchte overzichtje komt.
Hoe benauwd ben je? 2 ๐Ÿฅณ
Hoe moe ben je? Pffff ik moet eerlijk zijn hรจ? โ€œEhm jaโ€ ok…dan 7… (stiekem voel ik me een 8, lag ik maar op bed). Vervolgens kijkt ie bezorgd en kan ik mโ€™n tranen niet bedwingen. IK WIL OOK GEWOON HERSTELLEN!! En vervolgens snotter ik mโ€™n mondkapje vol, best handig zoโ€™n ding. Onbeschaamde huilbui middenin de trainingsruimte.
Ok, door dat beetje extra energie van vorige week, wil ik kennelijk โ€œte veelโ€. Te veel?? 1km wandelen…ik loop minder dan mโ€™n oma van 88!! Zwaar gefrustreerd, luister ik braaf naar het advies om toch een stap terug te zetten om vooruit te kunnen blijven gaan.

Maar leuk is anders en dus trek ik me vanmiddag terug in bed. Voor een ouderwetse baaldag!