Na me maanden als een zombie te hebben gevoeld, begint langzaam mijn zombie brein te ontwaken. Mijn lichaam staat wel nog in standje zombie, maar dat vind ik lang niet zo erg als een brein dat niet mee werkt.
De brain fog begint op te trekken en daarmee ontstaan direct weer allerlei ideeën in mijn hoofd.
Ik laat het nu allemaal gebeuren! Elk idee bekijk ik aandachtig, schrijf ik op en/of bespreek het met m’n Ont|bijtclub-buddy Trudy Nabuurs. Het ene idee slaat nergens op (denk ik), het andere heeft potentie. Dan blijkt later dat het ene idee mooi past bij het lopende project van een opdrachtgever en is de cirkel toch weer rond.

Foto: Bianca deWit 📷

Deze week ga ik alle ideeën nog eens de revue laten passeren en rustig uitwerken, wie weet kan ik dan nog voordat ik lichamelijk volledig hersteld ben al een hele “nieuwe” ondernemer presenteren met een productenpakket dat bij mij als persoon past!

Daarom is langdurig ziek zijn helemaal niet zo erg. (hoe harder ik het roep, hoe meer ik het zelf ga geloven)
Je gaat terug naar je kern, omdat je niet anders kan. Energie-lekken moeten gedicht worden en dus ga je alleen dat doen waar je energie uit haalt. Ja, dat zou je altijd moeten doen, toch sluipt het er gewoon in.

Welk energie-lek heb jij nog niet gedicht?