Ik heb laatst al eens verteld dat ik zoekende was, zoekende naar wat ik wil en wat ik kan.
Ook heb ik verteld dat ik nog steeds aan het revalideren ben van COVID-19…overmorgen ben ik 6 maanden onderweg.
Nu heb ik als longpatiënt best veel ervaring met het omgaan met een energiebeperking en daarnaast natuurlijk ook met ondernemerschap. En daar ontstond vannacht ineens HET idee…dag nachtrust!

Vandaag de hele dag bezig geweest met mindmaps en trello, maar ik heb natuurlijk ook direct mijn website aangepast en de eerste stap gezet. Iedereen die me ook maar een beetje kent, weet dat ik niet kan afwachten, maar er meteen vol voor ga.
En nee, ik heb nog geen naam voor het programma dat nu op papier staat en ook m’n bedrijfsnaam blijft nog even Sylvia Groen, want zó hard werken m’n hoofd en gevoel nog niet samen.

Hoe mooi is het om een community te starten voor ondernemers die ook (langdurig) herstellend zijn na ziekte en wellicht hun werkwijze of het hele aanbod om moeten gooien? Waar ik je kan helpen met workshops, tips & tricks, maar waar we elkaar ook een hart onder de riem kunnen steken.
En zo is Ondernemers met zonder Energie ontstaan. Een LinkedIn groep die hopelijk uitbloeit tot een positief platform!