De titel van dit blog ziet eruit als een super goed advies, maar SOMS krijg ik gewoon de kriebels van deze woorden. Ik ben even op het punt beland, dat ik ze niet meer kan HOREN!! Rot op met je balans en rust, ik wil gewoon GAAN!! KNALLEN!!

En dus, heb ik met mijn revalidatiefysio overlegd. Uitgelegd dat mijn hoofd overloopt met idee├źn voor het platform Met zonder energie. Dat ik mezelf ken en weet dat ik alleen maar onrustiger zal worden als ik mezelf ga vastbinden op de bank of op bed en braaf elke dag m’n activiteiten doe die ik mag doen.

Nu heb ik maandag afgesproken dat ik 1 week er VOL voor ga, wetende dat ik daarna 1,5 tot 2 weken moet boeten. Maar het voelde goed, even tegendraads, maar wel MIJN ding doen, eigen regie, eindelijk!

Vandaag weet ik al dat ik dit niet de hele week ga volhouden. Mijn lijf staat in standje stress en is al gestopt met datgene dat ik het hardst nodig heb: slapen.
Dus ga ik toch maar weer braaf luisteren naar m’n revalidatiefysio en de resterende taken (website bouwen, workshops schrijven, plan concretiseren) uitsmeren over meer dan die ene week.
Want ja, ik ben ik en ik ben stronteigenwijs, maar ook ik heb geleerd dat balans en rust toch echt nodig zijn om goed te herstellen.

Groetjes van een dwars ding