Wat niet veel van mijn lezers of zakelijke contacten van mij weten, is dat ik vroeger erg veel met Reiki bezig ben geweest. In 1996 ben ik begonnen met de eerste initiatie en ongeveer elke 5 jaar kwam er een initiatie bij. Na m’n masterschap ben ik ermee gestopt, maar heb toen ook m’n hele energiewerk naast me neer gelegd.
Natuurlijk stroomde het tijdens het werk in de massagepraktijk volop, maar het was gewoon “latent aanwezig”.

Door COVID moest ik natuurlijk weer helemaal terug naar mezelf en ontstaat er een kleine hang naar het oude. Energie die vanzelf stroomt naar daar waar het gaan moet. Dus eerst maar eens met mezelf aan de slag, want die vermoeidheid werkt me zo ontzettend tegen.
Vorige week was de eerste week dat ik werkte aan Met zonder energie en ook de week met de meeste werkuren tot nu toe.
Ik mag niet te hard juichen, maar de balans lijkt terug te komen.

Afgelopen weekend werd ik door een lieve dame verrast met een mooie healing-set die prima met het gebruik van energie te combineren is. Gisteren was daar ineens een prachtige tarot set.
Ik ga mezelf even herontdekken 🙂 Het nieuwe ondernemerspad ontvouwt zich als vanzelf, als je er maar voor open staat!
En nee, ik zal echt niet veranderen, want ik was altijd al mezelf, don’t worry!