Wat heerlijk om vandaag de eerste netwerkmeeting van Met zonder energie achter de rug te hebben!
Geeft me zoveel energie dat ik echt moet oppassen om in de rush niet teveel te doen vandaag.
Maar zoals we elkaar vanochtend al zeiden: rust, pauze, rust! Haha

Blij dat ik begonnen ben met Met zonder energie, ook al heb ik nog niet genoeg energie om de achterliggende plannen ook al uit te werken, het begin is er.
M’n hele muur is behangen met post-its vol inhoud voor (mini-)trainingen en trajecten, maar ja, ik heb tegenwoordig een haat/liefde-verhouding met energie, dus alles komt wanneer het komt.
Ik ben al lang blij dat ik een basiswebsite heb staan waar men zich kan aanmelden voor de netwerksessie, joepie!

Vandaag ging de revalidatie niet door, omdat puber verhoging en hoofdpijn had, dus eerst testen. (madame is altijd fysiek ziek in de toetsweek, maar tegenwoordig moet je het wel zeker weten) Maar mijn lichaam vindt deze extra rust zeker geen straf en dus geniet ik vandaag extra in het zonnetje van deze extra rust en probeer ik niet extra veel te werken.

Ik ben vandaag super trots op mezelf!