“Syl, ik zie allemaal mooie foto’s en reacties op socials over jouw opleiding, wat heb je nu precies gedaan?”
Ik ben afgelopen donderdag vertrokken richting Cielle, letterlijk een stukje hemel op aarde in de Ardennen.
Dit was een 5-daagse start van de coaching opleiding van De Levensbronnen.

Ik vind het lastig om uit te leggen wat we daar precies gedaan hebben, omdat het soms ongrijpbaar is. Het is een combinatie van rationele theorie en en spiritualiteit. En juist dat laatste stuk heb ik enorm verwaarloosd de laatste jaren. Ik wilde niet de “zweverige” massagetherapeut zijn of de “zweverige” indo. Zoveel oordelen over mezelf, meer dan ieder ander over mij zou kunnen hebben.
In die 5 dagen ben ik mezelf dan ook gruwelijk tegengekomen.
Op een mooie en liefdevolle manier, dat wel, maar het was alsnog soms even slikken.

Het is me duidelijk geworden dat ik meer te brengen heb dan ik tot nu toe gedaan heb. Het idee dat ik absoluut geen coach ben en dat ook niet wil worden, is al van de baan. Want ik ben erachter gekomen dat ik met mijn kennis en kwaliteiten absoluut een coach ben.

De komende maanden gaan we meer in de theorie duiken. Die tijd ga ik dan ook gebruiken om mijn eigen tools en aanbod uit te gaan werken.
Het moge duidelijk zijn, dat mijn eigen spiritualiteit hierbij niet meer in het verdomhoekje geschoven zal worden.

Mijn innerlijk vuur is de afgelopen week in ieder geval weer gaan branden met alle gevolgen van dien: meer energie, een doel, ready to rock! Mijn doel zal sowieso zijn om ook jouw vlam (weer) te laten branden 🔥
Zodat je je eigen innerlijke kompas (weer) leert te gebruiken door op een veilige manier en vol vertrouwen naar jezelf (en je eigen bedrijf) te kijken, zodat ook jij je eigen kwaliteiten en (groei)potentieel ziet.